Skip to content
  • bvseo_sdk, p_sdk, 3.2.1
  • CLOUD, getAggregateRating, 90.94ms
  • REVIEWS, PRODUCT
  • bvseo-msg: HTTP status code of 404 was returned;
9010 AD

Ugaona brusilica

Product Description

Izuzetno snažna ugaona brusilica sa ergonomskom, tankom zadnjom ručkom
Ugaona brusilica SKIL 9010 ima izuzetno snažan motor od 1000 W koji je idealan za širok dijapazon poslova sečenja i brušenja. Ova ugaona brusilica ima ergonomski dizajn sa tankom zadnjom drškom koja omogućava čvrsto prianjanje za optimalnu kontrolu u toku rada. U zavisnosti od zadatka koji se obavlja, možete jednostavno da podesite bočnu ručku u tri udobna položaja. „Clic“ sistem bez tastera omogućava jednostavno podešavanje štitnika. Ova ugaona brusilica kompatibilna je sa diskovima za brušenje od 125 mm. Ova ugaona brusilica se isporučuje u čvrstom SKIL Masters koferu.

Odlične performanse
Izuzetno snažan motor modela SKIL 9010 od 1000 W može sa lakoćom da izdrži većinu uobičajenih poslova sečenja i brušenja. Uz akcenat na sjajnim performansama, ovaj alat ima ojačane spiralne zupčanike koji obezbeđuju veći obrtni momenat, duži životni vek i manje buke u toku rada. Ojačano metalno kućište povećava izdržljivost ugaone brusilice.

Brza promena pripadajućeg pribora
Sistem blokiranja vretena omogućava Vam da promenite ili zamenite pripadajući pribor lako i zgodno. Sve što treba da uradite je da blokirate vreteno pritiskom na taster za blokiranje i promenite pripadajući pribor korišćenjem ključa za pribor, ako je dostavljen.

Praktične funkcije za dodatni komfor pri radu
Ova ugaona brusilica ima izuzetno veliki prekidač za uključivanje/isključivanje za veću udobnost pri radu. Ovaj „Clic“ sistem omogućava jednostavno podešavanje štitnika bez tastera tako da možete da usmerite varnice u kom god smeru želite. Možete jednostavno da podesite bočnu ručku ugaone brusilice u tri položaja kako biste je čvršće držali u ruci prilikom sečenja ili brušenja. Ova ugaona brusilica ima dugačak kabl za napajanje tri od metra za optimalnu slobodu rada.

Read More

Specifications

Technical

Arbor Ø 22mm
Voltage/frequency 220-240 V / 50-60 Hz
Input wattage 1000W
No-load speed 12000
Spindle thread M14
Max. disk Ø 125mm
Slim rear handle Yes
Read 1 More

Noise and Vibration Levels

Sound power 101.0dB
Sound pressure 90.0dB
Vibration level (surface grinding) 7.5m/s²
  • bvseo_sdk, p_sdk, 3.2.1
  • CLOUD, getReviews, 5.83ms
  • REVIEWS, PRODUCT
  • bvseo-msg: HTTP status code of 404 was returned; HTTP status code of 404 was returned;

Documents

Manuals

Leave your email address to download the documents. Don't worry we won't send you unsolicited emails, just a confirmation.

SKIL 9010 AD Instruction Manual

Stores

Search for a SKIL dealer near you