Skip to content
Električne testere

Električne testere

Električne testere su neophodan alat za sečenje različitih materijala. Naše kružne testere, ubodne testere, univerzalne testere i multi testere koriste se za specifične potrebe sečenja. Od pravljenja ravnih rezova do stvaranja složenih krivina ili sečenja više različitih materijala. Električne testere kompanije SKIL obezbeđuju visokokvalitetnu i svestranu upotrebu, brzinu i preciznost. 
Check the FAQ
Items 1 - 12 of 14
Go to filters
Filter
Filter Električne testere
Performance Level

Advice about tool use

 • Čemu služi podešena vrednost orbitalnog dejstva na ubodnoj testeri?

  Ako ubodna testera ima podešenu vrednost orbitalnog dejstva, ona primorava sečivo da prati kružno pomeranje, što vam omogućava da brže režete po pravoj liniji. Što je orbitalno dejstvo veće, to je testerisanje brže. Što je orbitalno dejstvo manje, to je rezanje preciznije.
  Read more
 • Koju veličinu kružne testere treba kupiti?

  Svaka kružna testera je konstruisana za određenu veličinu sečiva i samo ta veličina može da se koristi. Veličina sečiva određuje maksimalnu dubinu rezanja. Odaberite testeru koja može da reže do dubine koju zahteva posao koji želite da obavite. Standardne dubine rezanja kružnih testera su 40 mm, 55 mm i 66 mm.
  Read more
 • Čemu služi podešena vrednost orbitalnog dejstva na univerzalnoj testeri?

  Ako univerzalna testera ima podešenu vrednost orbitalnog dejstva, ona primorava sečivo da prati kružno pomeranje, što vam omogućava da brže režete po pravoj liniji. Što je orbitalno dejstvo veće, to je testerisanje brže. Što je orbitalno dejstvo manje, to je rezanje preciznije.
  Read more