Skip to content
Ugaone brusilice

Ugaone brusilice

Obavljajte poslove sečenja, brušenja i uklanjanja korozije pomoću ugaonih brusilica kompanije SKIL. Dizajnirani za upotrebu na različitim materijalima i razvijeni sa fokusom na izdržljivost i niske vibracije, ovi alati su ono što vam je potrebno da obavite posao. Otkrijte koja je moćna ugaona brusilica najbolji izbor za vaš posao. 
Check the FAQ
Performance Level
Max. disk Ø
7 Items
Go to filters
Filter
Filter Ugaone brusilice
Performance Level
Max. disk Ø

Advice about tool use

 • Za šta se koristi ugaona brusilica?

  Ugaone brusilice se najčešće koriste za rezanje metala ili kamena (sa diskom za rezanje). Pomoću odgovarajućeg pripadajućeg pribora ugaonu brusilicu takođe možete da koristite za brušenje, čišćenje četkom, poliranje i skidanje rđe.
  Read more
 • Dobar rukohvat je vrlo važan!

  Ugaona brusilica može da bude vrlo efikasan alat za razne poslove. Međutim, uvek treba pažljivo da je koristite i da je, pre svega, strogo držite pod kontrolom u svakom trenutku!
  Read more
 • Kako se postižu najbolji rezultati prilikom brušenja?

  Da li ste znali da se primenom velikog pritiska na brusilicu postižu lošiji rezultati prilikom brušenja i povećava opasnost od preopterećenja alata? Primenom odgovarajućeg pritiska postizaćete najbolje rezultate prilikom brušenja.
  Read more
 • Koji dodatak treba koristiti za određeni posao?

  Postoje brojni diskovi i dodaci za brusilicu koji se koriste za određene primene. Prikazani su samo neki najstandardniji. Uvek vrlo pažljivo pročitajte uputstva na pakovanju pripadajućeg pribora pre nego što počnete sa radom – može se desiti da su diskovi sličnog izgleda predviđeni za druge materijale i primene.
  Read more
 • Zamena diska brusilice može biti otežana

  Da biste zamenili disk ugaone brusilice, držite dugme za blokiranje vretena pritisnuto kako biste blokirali vreteno. Ostaće vam slobodna samo jedna ruka kojom treba da zamenite disk pomoću ključa dok istovremeno pridržavate alat.
  Read more