Skip to content
<div>POKREĆU NAS <span style="color: #cb333b;">INOVACIJE.</span></div>
POKREĆU NAS INOVACIJE.

Od pronalaska kružne testere 1924. godine do dan-danas, kompanija SKIL nastavlja da predvodi sa svojom istorijom pionirskih inovacija i patentiranih tehnologija.

Current Innovations

Digitalni motori bez četkica

Najnovija i najsavremenija tehnologija ugrađena je u samu DNK svakog alata kompanije SKIL. Naši kompaktni, digitalni motori bez četkica pružaju dodatnu snagu, dodatnu efikasnost i duži vek trajanja od uporedivih motora bez četkica.

Learn more

Podesivi laser

Kompenzujući debljinu sečiva testere, podesivi laser kompanije SKIL pruža opcije preciznog poravnanja, poboljšavajući kvalitet vaših projekata.

Learn more

Automatsko centriranje trake ABC

Zahvaljujući sistemu automatskog centriranja trake (ABC) kompanije SKIL, brusna traka će se automatski poravnati u savršeni položaj nakon što se alat uključi. Balansiranje se vrši kontinuirano, što ne dozvoljava traci da spadne ili da se ošteti usled dodirivanja kućišta alata.

Learn more

Okvir za brušenje „Equalizer“

Zahvaljujući dobro dizajniranom okviru „Equalizer“, sa lakoćom ćete postići savršeno ujednačene površine bez neželjenih ogrebotina pomoću tračne brusilice kompanije SKIL. A brusne trake se čak mogu zameniti bez potrebe da se prethodno ukloni okvir.

Learn more

Kutija za prašinu X-Flow

Jedinstveni sistem za sakupljanje prašine „X-Flow“ ističe se inovativnim načinom odvajanja prašine iz vazduha, a sve bez potrebe za filterom. Nema začepljenog filtera, što znači da usisavanje prašine ostaje snažno, sve dok se kutija ne napuni.

Learn more

Sistem „Overslide“

Glave testera većine modela kompaktnih kliznih stacioniranih ugaonih testera kompanije SKIL klize preko šipki, omogućavajući vam da radite blizu zidova bez protezanja šipki unazad.

Learn more

UPOZORENJE NA PREOPTEREĆENJE

Brušenje je lako uz našu inovativnu tehnologiju upozorenja na preopterećenje, kao što je prikazano na višenamenskoj brusilici od 250 W i tračnoj brusilici od 710 W. Upozorenje na preopterećenje ukazuje na precizan potreban pritisak, omogućavajući brusilici da funkcioniše kako je predviđeno, pomažući tako alatu da radi najbolje i maksimalno poveća svoju trajnost.

Learn more

CLIC

Promena specijalnih dodataka na višenamenskim brusilicama 7261 i 3720 kompanije SKIL nikada nije bila lakša zahvaljujući sistemu „Clic“. Brzim klikom možete da pričvrstite dodatak i spremni ste za posao.

Learn more

Sistem polužnog zupčastog prenosnika

Krivi rezovi testere su prošlost, zahvaljujući našem pametnom sistemu polužnog zupčastog prenosnika, kao što je prikazano na našim stonim testerama. Dizajn sa dvostrukim zupčanikom osigurava lako podešavanje graničnika i najpreciznije rezove.

Learn more

KEEPCOOL™

Naša patentirana tehnologija „KEEPCOOL™“ sprečava pregrevanje baterija i poboljšava performanse baterije.

Learn more

EASY STORAGE

Nered narušava radni učinak i zato je naš baštenski alat dizajniran sa rešenjem „Easy Storage“ koje štedi prostor.

Learn more

PWRJUMP™

Manje vremena za punjenje baterija znači manje zastoja. Napunite brzo svoje litijum-jonske baterije SKIL 20V Max PWRCORE 20™ da biste se vratili na posao u tren oka.

Learn more

PWRASSIST™

Nema potrebe da ograničavate svoje baterije SKIL samo na upotrebu električnih alata kompanije SKIL. Naša baterija PWRASSIST™ i USB adapter PWRASSIST™ omogućavaju vam da punite telefone i tablete u pokretu.

Learn more

VRS+ Technology

Fokus kompanije SKIL na niske vibracije doveo je do mnogih tehničkih rešenja za ovaj problem, a sva su zavedena pod imenom VRS (Vibration Reduction System, „Sistem za redukciju vibracije“). Od korišćenja savršeno izbalansiranih protivtegova do zaista jedinstvenih rešenja, sistem VRS kompanije SKIL izuzetno smanjuje vibracije

Learn more

Asortiman kompaktnih alata bez četkica

Pristup teško dostupnim uskim prostorima, rad iznad glave ili tokom dužeg vremena više ne predstavlja problem, zahvaljujući asortimanu kompaktnih alata bez četkica kompanije SKIL. Ovi alati su izuzetno kompaktni i nude kombinaciju visokih performansi, izdržljivosti i nenadmašnog nivoa praktičnosti.

Learn more

QUICK CLAMP

Zahvaljujući brzoj stezaljci kompanije SKIL, vreme pričvršćivanja obratka skratiće se na svega nekoliko sekundi. Stezaljka vam olakšava da upravljate testerom na kontrolisan način.

Learn more

LED svetlo od 180°

Ubodne testere imaju najraznovrsniju primenu; one mogu da seku i po pravoj liniji i po krivim linijama. A kada je u pitanju precizan rad, velika vidljivost je izuzetno važna. Naše LED svetlo od 180° sija intenzivno zbog čega su senke stvar prošlosti.

Learn more

Napredno LED svetlo

Naše napredno LED svetlo obezbeđuje odličnu vidljivost obratka pomoću dva režima rada, uključujući i režim baklje i funkciju automatskog isključivanja.

Learn more

ACTIVCELL

Naša inteligentna tehnologija ACTIVCELL™ kontinuirano prati napon, temperaturu i struju baterije, prenoseći ove informacije alatu u realnom vremenu.

Learn more

IZUMI I PATENTI OD ISTORIJSKOG ZNAČAJA

1924

KRUŽNA TESTERA

Izum „SKILsaw“ prethodio je osnivanju same kompanije. Ne samo što je ovaj alat stekao slavu širom sveta kao brend već je bio i pionirski poduhvat u novoj kategoriji električnih alata, postavljajući standard i definišući ceo segment u industriji. 

1964

REGULACIJA PROMENLJIVE BRZINE

Ova funkcija znatno poboljšava performanse i lakoću rukovanja alatom. 

1978

AUTOMATSKA REGULACIJA TRAKE

Automatska regulacija trake automatski podešava traku za brušenje i omogućava visokokvalitetno brušenje bez napora. 

1983

AUTOMATSKI SKROLER

Ova jedinstvena funkcija ubodne testere, koja omogućava rotaciju sečiva za 360 stepeni, napravila je revoluciju u sečenju po krivim linijama, omogućavajući da se kompleksne šare bez napora izrađuju jednom rukom, čime se povećava preciznost i jednostavnost upotrebe u detaljnoj obradi drveta. 

1983

MEHANIZAM ZA PREUSMERAVANJE

Patentirani mehanizam za preusmeravanje (RBR) kompanije SKIL:- daje 10% više izlazne snage u oba smera - duži radni vek ugljeničnih četkica - zgodno postavljen odmah iznad prekidača, za korišćenje bilo levom bilo desnom rukom. 

1983

ELEKTROMEHANIČKI ČEKIĆ

Elektromehanički čekić je omogućio bušenje kroz bilo koji tip betona sa lakoćom. 

1992

FLEXI-PUNJENJE

Asortiman punjivih električnih alata koji rade na isti tip baterije, čak i sa različitim naponima. 

2000

„CLIC“ BUŠILICE

„Clic“ mehanizam za bušilice koji olakšava bušenje i zamenu umetaka odvijača. 

2000

„CLIC“ BRUSILICE

Brusilica FOX i mehanizam Octo „Clic“ koji omogućava da se baza za brušenje zamenjuje bez dodatnog alata. 

2003

UGAONA BRUSILICA S DVOSTRUKIM POLOŽAJEM

Ugaona brusilica s dva položaja prekidača radi poboljšanja bezbednosti i ergonomije. 

2004

PODESIVI ŠTITNIK UGAONE BRUSILICE

Podešavanje štitnika ugaone brusilice bez alata. 

2004

KLJUČ ZA PRIPADAJUĆI PRIBOR UGAONE BRUSILICE

Ključ za pripadajući pribor koji se nalazi u bočnoj dršci (unutra, uvučen) koji se koristi za zamenu diska za rezanje (izvan, izvučen). 

2014

UNIVERZALNA I UBODNA KOMBINOVANA TESTERA

Kombinovana testera, sa podesivom ručkom, sa lakoćom funkcioniše i kao ubodna i kao univerzalna testera, pružajući mogućnost svestrane upotrebe bez premca. Njen dizajn omogućava lako prebacivanje između preciznih zadataka, kao što je testerisanje laminatnih podova, i robusnih poslova, kao što je sečenje drveća, što je čini svestranim alatom za širok spektar sečenja. 

2015

RADITE DUŽE ZAHVALJUJUĆI „HIBRIDNOJ SNAZI“

Nakon povezivanja kabla za punjenje na integrisanu bateriju akumulatorske bušilice onda kada se ona skoro isprazni, možete nastaviti duže da radite. Ova funkcija vam omogućuje da nastavite sa poslom uz minimalne prekide, povećavajući efikasnost bušenja i produktivnost.