Skip to content
  • bvseo_sdk, p_sdk, 3.2.1
  • CLOUD, getAggregateRating, 13.59ms
  • REVIEWS, PRODUCT
  • bvseo-msg: HTTP status code of 404 was returned;
6221 AD

Bušilica/odvijač sa kablom (Energy Line)

Product Description

„Energy Line“ bušilica/odvijač sa kablom
SKIL 6221 bušilica/odvijač je naročito dizajnirana za SKIL „Energy Line“: dobre performanse, bolja za okolinu i najbolja sloboda u radu. Ona ima sve što Vam je potrebno; ona ima dugački kabl od 6 za dodatnu slobodu pokreta i polu-metalnu brzosteznu glavu sa dvostrukim naglavkom od 10 mm za laku zamenu dodatka. Za precizno bušenje bušilica/odvijač nudi 20+1 podešavanje spojnice promenljivog obrtnog momenta. Dve mehaničke brzine i promenljiva brzina daju Vam prilagodljivost i kontrolu nad poslom. Ova bušilica/odvijač se dostavlja u čvrstoj platnenoj kesi sa pet burgija za drvo, pet dodataka za odvijač i praktični magnetni držač nastavka.

„Energy Line“: dobre performanse, bolja za okolinu, najbolja sloboda kretanja
SKIL „Energy Line“ alati imaju dobre performanse, bolji su za okolinu i daju najbolju slobodu pri radu. Dobre performanse znači da ovi alati izlaze na kraj sa svim uobičajenim Uradi sam poslovima u i oko kuće. Oni su bolji za okolinu zbog svoje niske potrošnje energije, ograničene upotrebe sirovina i njihovog kompaktnog laganog dizajna. Najbolja sloboda rada je obezbeđena zahvaljujući ekstra-dugačkom kablu za napajanje od 6 do 10 metara, koji kombinuje stalno napajanje i dodatnu slobodu pokreta tokom rada.

Dve mehaničke brzine daju prilagodljivost za svaki posao
Dve mehaničke brzine daju prilagodljivost. Podešavanje „High speed“ daje veliku brzinu za bušenje a podešavanje „Low speed“ daje veliki obrtni momenat za teško uvrtanje (veliki vijci, na primer). Sa ovim uz Vas, garantovano ćete imati odgovarajuće rešenje za svaki posao.

Brza i laka zamena pripadajućeg pribora
Bušilica/odvijač je opremljena brzosteznom glavom sa dvostrukim naglavkom od 10 mm za brzu i laku zamenu pripadajućeg pribora. Polu-metalna glava je robusna i izdržljiva. 20+1 podešavanje spojnice promenljivog obrtnog momenta omogućava precizno uvrtanje i još jedno podešavanje za bušenje. Sa ovom bušilicom/odvijačem imate pravo rešenje za svaki posao.

Promenljiva brzina za optimalnu kontrolu
Promenljiva brzina ovog alata obezbeđuje precizno bušenje i odvrtanje – možete podesiti brzinu pomoću prekidača za optimalnu kontrolu.

Read More

Specifications

Technical

Cord length 6m
Capacity screws 6mm
Chuck capacity 10mm
Chuck type Double-sleeve keyless
Drilling capacity in steel 8mm
Drilling capacity in wood 20mm
Voltage/frequency 220-240 V / 50-60 Hz
Input Power 0.9A
No-load speed 0 - 400 / 1600
Read 3 More

Noise and Vibration Levels

Vibration level (drilling in metal) < 2.5m/s²
Vibration level (screwdriving) < 2.5m/s²
Sound power 90dB
Sound pressure 79dB
Uncertainty noise pressure (K) 3dB
  • bvseo_sdk, p_sdk, 3.2.1
  • CLOUD, getReviews, 6.55ms
  • REVIEWS, PRODUCT
  • bvseo-msg: HTTP status code of 404 was returned; HTTP status code of 404 was returned;

Documents

Manuals

Leave your email address to download the documents. Don't worry we won't send you unsolicited emails, just a confirmation.

SKIL 6221 AD Instruction Manual

Stores

Search for a SKIL dealer near you