Skip to content
  • bvseo_sdk, p_sdk, 3.2.1
  • CLOUD, getAggregateRating, 89.9ms
  • REVIEWS, PRODUCT
  • bvseo-msg: HTTP status code of 404 was returned;
4581 CD

Ubodna testera

Product Description

Veoma snažna, robusna ubodna testera
SKIL 4581 ubodna testera obezbeđuje brzo i precizno testerisanje zahvaljujući svom motoru od 710 W sa visokim performansama i orbitalna podešavanja. Sa funkcijom promenljive brzine možete podesiti željenu brzinu za optimalne rezultate. Ova ubodna testera ima maksimalan kapacitet testerisanja od 80 mm kod drveta, što je dosta za daske, grede, itd. Ubodna testera ima sve funkcije koje su Vam potrebne, kao što su reflektor i uređaj za oduvavanje prašine za jasan pregled Vašeg posla, i integrisano spremište za sečivo. Priključak za usisivač obezbeđuje čistije radno okruženje. Ubodna testera se dostavlja u čvrstom koferu sa kompletom od 7 sečiva testere.

Visoke performanse
Ova ubodna testera ima maksimalan kapacitet testerisanja od 80 mm i veliku dužinu hoda od 23 mm. Veoma robustan dizajn SKIL 4581 ubodne testere čini je idealnom za mnoge poslove testerisanja.

Pet orbitalnih podešavanja
SKIL 4581 ubodna testera ima pet orbitalnih podešavanja, što omogućava precizno testerisanje u svakom materijalu. Sa funkcijom promenljive brzine možete podesiti željenu brzinu za optimalne rezultate.

Uvek jasan pregled
Praktični reflektor i uređaj za oduvavanje prašine – koji se mogu po potrebi isključiti – daju jasan pregled Vašeg radnog predmeta. Za čistije radno okruženje, integrisani priključak za usisivač odgovara većini usisivača standardne veličine.

Praktične funkcije za dodatni komfor pri radu
Mekani rukohvat smanjuje vibracije i pruža dodatnu radnu udobnost. SKIL 4581 ubodna testera ima zgodan veliki prekidač sa dugmetom za blokadu za kontinuiranu upotrebu. Sa integrisanim spremištem za sečivo, rezervna sečiva su uvek lako dostupna. Alat je kompatibilan sa svim standardnim, široko dostupnim vrstama sečiva za ubodnu testeru (i T- i U-prihvat). Osnovna ploča podesiva bez alata omogućava kose rezove od do 45°.

Read More

Specifications

Technical

Sawing capacity in aluminium 16mm
Sawing capacity in wood 80mm
Sawing capacity in metal 5mm
Orbital settings 5
Voltage/frequency 230-240 V / 50-60 Hz
Input wattage 710W

Noise and Vibration Levels

Vibration level (cutting metal) 9.2m/s²
Vibration level (cutting wood) 12.7m/s²
Sound power 100dB
Sound pressure 89dB
Uncertainty noise power (K) 3dB
  • bvseo_sdk, p_sdk, 3.2.1
  • CLOUD, getReviews, 7.44ms
  • REVIEWS, PRODUCT
  • bvseo-msg: HTTP status code of 404 was returned; HTTP status code of 404 was returned;

Documents

Manuals

Leave your email address to download the documents. Don't worry we won't send you unsolicited emails, just a confirmation.

SKIL 4581 CD Instruction Manual

Stores

Search for a SKIL dealer near you