Skip to content
  • bvseo_sdk, p_sdk, 3.2.1
  • CLOUD, getAggregateRating, 126.46ms
  • REVIEWS, PRODUCT
  • bvseo-msg: HTTP status code of 404 was returned;
3855 MA

Klizna stacionirana ugaona testera

Product Description

Precizna klizna stacionarna ugaona testera sa velikim kapacitetom testerisanja
SKIL Masters 3855 je snažna klizna stacionarna ugaona testera od 1500 W koja se isporučuje sa sečivom obloženim karbidom sa 48 zubaca, dve stezaljke, dve produžne šipke, blokadom na dužini radnog dela, zadnjom potpornom šipkom i kesom za prašinu. Sistem horizontalnog i vertikalnog stezanja omogućava kontrolu i nad najtežim poslovima testerisanja i omogućava da precizno podesite uglove, kose i kombinovane rezove u drvetu i drugim materijalima debljine do 65 mm i širine do 305 mm. Ova klizna stacionarna ugaona testera takođe može da pravi žlebove. Možete brzo da napravite rezove iste dužine pomoću blokadi na dužini radnog dela. Laserska vođica daje jasnu vizuelnu naznaku za liniju sečenja. Dobar pregled Vašeg rada je obezbeđen LED reflektorom. Ručka za transport omogućava lako nošenje alata, a uz blokiranje vretena možete lako menjati sečiva testere. Za čistiji rad, integrisani priključak za usisivač odgovara većini usisivača standardne veličine. Izuzetna dugotrajnost je zagarantovana zahvaljujući ojačanim spiralnim zupčanicima i fiksiranim kugličnim ležajevima.

SKIL Masters: profesionalni alat za profesionalne korisnike
SKIL Masters nudi širok asortiman alata, pogotovo za profesionalne korisnike. Sve je počelo 1924. kada je osnivač kompanije SKIL izumeo kružnu testeru. Ova legendarna SKIL testera bila je prva od mnogih revolucionarnih pronalazaka sa fokusom na jednostavno i efikasno rukovanje u kombinaciji sa najboljim učinkom. Ovi alati nude ubedljivo najbolju vrednost za novac zahvaljujući robusnom dizajnu, pouzdanim performansama i velikom obimu proizvoda. Beskompromisni SKIL Masters alat teške poslove pretvara u lagane.

Read More

Specifications

Technical

Arbor Ø 30mm
Saw blade Ø 216mm
Voltage/frequency 230-240 V / 50-60 Hz
Input wattage 1500W
No-load speed 5500
Sawing capacity at 90° / 90° 305 x 65mm
Sawing capacity at 45° / 90° 215 x 65mm
Sawing capacity at 90° / 45° 305 x 30mm
Read 2 More

Noise and Vibration Levels

Vibration level < 2.5m/s²
Sound power 106dB
Sound pressure 93dB
Uncertainty noise power (K) 3dB
  • bvseo_sdk, p_sdk, 3.2.1
  • CLOUD, getReviews, 25.37ms
  • REVIEWS, PRODUCT
  • bvseo-msg: HTTP status code of 404 was returned; HTTP status code of 404 was returned;

Documents

Manuals

Leave your email address to download the documents. Don't worry we won't send you unsolicited emails, just a confirmation.

SKIL 3855 MA Instruction Manual

Stores

Search for a SKIL dealer near you