Skip to content
Zaagmachines

Zaagmachines

Zaagmachines zijn onmisbaar gereedschap voor het zagen van verschillende materialen. Onze cirkelzagen, decoupeerzagen, reciprozagen en multi-zagen zijn allemaal ontworpen voor specifieke zaagbehoeften. Van het maken van rechte zaagsneden tot het creëren van ingewikkeld bochtenwerk of het snijden van takrijke verschillende materialen. SKIL zaagmachines bieden kwaliteit, veelzijdigheid, snelheid en nauwkeurigheid. 
Controleer de FAQ
7 Items
Ga naar filters
Filter
Filter Zaagmachines
Prestatieniveau

Advies over gereedschapsgebruik

 • Waarvoor dienen de pendelstanden op een decoupeerzaag?

  Als een decoupeerzaag is voorzien van een pendelinstelling, zorgt de machine ervoor dat het blad een cirkelbeweging volgt zodat je sneller rechte lijnen kunt zagen. Pendelbewegingen maken dat je sneller kunt zagen. Gebruikt u de pendelstanden niet, dan is de zaagsnede nauwkeuriger.
  Lees verder
 • Wat voor formaat cirkelzaag moet ik kopen?

  Elke cirkelzaag is ontworpen voor een specifiek zaagbladformaat en alleen dat formaat kan worden gebruikt. Het bladformaat bepaalt de maximumdiepte van de zaagsnede. Kies dus voor een zaag die diep genoeg zaagt voor het karwei dat je wilt uitvoeren. De gebruikelijke zaagdiepten voor cirkelzagen zijn 40, 55 en 66 mm.
  Lees verder
 • Waarvoor dienen de pendelstanden op een reciprozaag?

  Als een reciprozaag is voorzien van een pendelinstelling, zorgt de machine ervoor dat het blad een cirkelbeweging volgt zodat je sneller rechte lijnen kunt zagen. Pendelbewegingen maken dat je sneller kunt zagen. Gebruikt u de pendelstanden niet, dan is de zaagsnede nauwkeuriger.
  Lees verder