Skip to content
Haakse slijpers

Haakse slijpers

Met SKIL haakse slijpers kunt u snijden, slijpen en ontroesten. Dit gereedschap is ontworpen voor gebruik op uiteenlopende materialen en ontwikkeld met de focus op duurzaamheid en laag trillingsniveau. Het is precies wat u nodig hebt om de klus te klaren. Ontdek welke krachtige haakse slijper de beste keuze voor uw klus is. 
Controleer de FAQ
Prestatieniveau
Max. schijf Ø
5 Items
Ga naar filters
Filter
Filter Haakse slijpers
Prestatieniveau
Max. schijf Ø

Advies over gereedschapsgebruik

 • Waar gebruik ik een haakse slijper voor?

  Haakse slijpers worden vooral gebruikt om metaal of steen door te snijden (met een doorslijpschijf). Met de juiste accessoires kun je met een haakse slijper ook slijpen, borstelen, polijsten en ontroesten.
  Lees verder
 • Een goede grip is heel belangrijk!

  Een haakse slijper is voor veel karweien echt een uitkomst. Wees er wel altijd voorzichtig mee: zorg ervoor dat je de machine steeds volledig onder controle hebt.
  Lees verder
 • Hoe bereik ik de beste slijpresultaten?

  Als je te veel druk uitoefent op de slijper leidt dat tot minder goede resultaten en het risico bestaat dat de machine overbelast raakt. Met de juiste druk behaal je de beste slijpresultaten.
  Lees verder
 • Voor welk karwei gebruik ik welk haakse slijper hulpstuk?

  Er bestaan tal van slijpschijven en hulpstukken voor specifieke toepassingen. Hier zie je een paar van de meest gebruikte accessoires. Lees de instructies op de verpakking van accessoires altijd zorgvuldig voordat je ermee aan de slag gaat, want schijven die er hetzelfde uitzien, zijn mogelijk bedoeld voor andere materialen en toepassingen.
  Lees verder
 • Een andere slijpschijf monteren kan lastig zijn

  Als je de schijf van een haakse slijper wilt vervangen, houd de asvergrendeling dan ingedrukt. Dat betekent dat je maar één hand hebt om met een sleutel de schijf te vervangen en de machine vast te houden.
  Lees verder